De onzichtbare beugel van Invisalign, heb jij 'm al?

De onzichtbare beugels van Invisalign zijn gemaakt voor volwassenen en kinderen. Orthodontisten en tandartsen gebruiken de onzichtbare beugel om de beste functie en esthetiek van je tanden te krijgen, waarbij de beugel nauwelijks zichtbaar is. Met de onzichtbare beugel krijg jij rechte tanden.

Behandelplan

Je zult je nieuwe glimlach met de onzichtbare beugel zien voordat de behandeling begint. Dankzij geavanceerde technologie kunnen we het verloop van de behandeling nauwkeurig voorspellen en krijgen wij je gebit in de gewenste positie. Met een persoonlijk behandelplan is het mogelijk om precies te zien hoe elke tand zal bewegen en hoe lang de behandeling zal duren. De combinatie met het alignermateriaal zorgt ervoor dat je tandbeweging voor meer dan 75% voorspelbaar is. En door je nieuwe set goed schoon te houden, krijg jij de mooiste glimlach.

Doorzichtige hoesjes

De doorzichtige hoesjes worden aligners genoemd. Ze zijn gemaakt van dun kunststof en worden over de tanden en kiezen geschoven. Om de twee weken doe je een nieuw setje aligners in zodat deze verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak en jij een recht gebit krijgt.

  • Onzichtbare beugel
  • Onzichtbare beugel
  • Onzichtbare beugel: aligners

Controles

Tijdens jouw behandeling krijg je elke zes tot acht weken controles van je onzichtbare beugel. De orthodontist zal de voortgang van de behandeling controleren en indien nodig bijsturen.

“De doorzichtige beugel maakt het voor volwassenen een stuk makkelijker om mooie, rechte tanden te krijgen“
Drs. Kho

Kosten en vergoeding

De kosten van onzichtbare beugels zijn afhankelijk van jouw behandelplan. Het behandelplan is voor iedere patiënt uniek en wordt persoonlijk door de orthodontist opgesteld. Daarom zijn de kosten voor elke patiënt anders. Wij raden je aan om vooraf na te gaan of onzichtbare beugels vergoed worden door jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar.

Meer weten?
Wij helpen je graag verder

Maak een afspraak