De onzichtbare beugel van Invisalign, heb jij 'm al?

De onzichtbare beugels van Invisalign zijn gemaakt voor volwassenen en kinderen die orthodontisten en tandartsen gebruiken om de beste functie en esthetiek van hun tanden te krijgen waarbij de beugel nauwelijks zichtbaar is!

Behandelplan

Je zult je nieuwe glimlach zien voordat de behandeling begint. Dankzij geavanceerde technologie kunnen we het verloop van de behandeling nauwkeurig voorspellen. Met een persoonlijk behandelplan is het mogelijk om precies te zien hoe elke tand zal bewegen en hoe lang de behandeling zal duren. De combinatie met het alignermateriaal zorgt ervoor dat je tandbeweging voor meer dan 75% voorspelbaar is.

Doorzichtige hoesjes

De doorzichtige hoesjes worden aligners genoemd. Ze zijn gemaakt van dun kunststof en worden over de tanden en kiezen geschoven. Om de 2 weken doe je een nieuw setje aligners in zodat deze verplaatst worden naar de ideale plek in de kaak.

  • Onzichtbare beugel
  • Onzichtbare beugel
  • Onzichtbare beugel: aligners

Controles

Tijdens jouw behandeling krijg je elke zes tot acht weken controles. De orthodontist zal de voortgang van de behandeling controleren en indien nodig bijsturen.

“De doorzichtige beugel maakt het voor volwassenen een stuk makkelijker om mooie, rechte tanden te krijgen“
Drs. Kho

Kosten en vergoeding

De kosten van onzichtbare aligners zijn afhankelijk van jouw behandelplan. Het behandelplan is voor iedere patiënt uniek en wordt persoonlijk door de orthodontist opgesteld. Daarom zijn de kosten voor elke patiënt anders. Wij raden je aan om vooraf na te gaan of aligners vergoed worden door jouw zorgverzekering. Neem hiervoor contact op met jouw zorgverzekeraar.

Meer weten?
Wij helpen je graag verder

Maak een afspraak