Beugels voor elk type gebit

Voor ieder gebit is een ander type beugel geschikt. Heb je last van overbeet of bijvoorbeeld een spleet tussen je voortanden? Tijdens een eerste consult beoordelen we welke beugel het beste resultaat behaalt voor jouw gebit.

Beugels: vaste slotjesbeugel

Vaste slotjesbeugel

De vaste slotjesbeugels zijn verreweg de bekendste en meest gedragen beugels. Heb je deze al of krijg je deze binnenkort? Klik op de onderstaande knop voor meer informatie over onze vaste slotjesbeugel!

Lees meer
onzichtbare beugel invisalign

Onzichtbare beugel

Krijg rechte tanden zonder dat je ziet dat je een beugel draagt. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar het bestaat! Onze onzichtbare beugels zijn erg populair bij volwassenen. Wil je weten hoe dit proces werkt? Lees dan snel verder!

Lees meer

Activator

Activators, ook wel blokbeugels genoemd, worden gebruikt als er sprake is van een overbeet. De activator wordt gebruikt om de onder- en bovenkaak goed bij elkaar te brengen. Het resultaat is een goede beet en correcte plaatsing van de kaak, tanden en kiezen.

Lees meer
Sutuurexpansie

Sutuurexpansie

De sutuurexpansie is een beugel die aan de kiezen wordt bevestigd en ontworpen is om de bovenkaak te verbreden. Het zorgt ervoor dat de kiezen van de bovenkaak beter aansluiten op de kiezen van de onderkaak.

Lees meer