Onze praktijk

De orthodontiepraktijk Ortho Ouderijn bestaat inmiddels al 3 jaar. Ben je benieuwd naar hoe onze praktijk eruit ziet? Wij nemen je mee in onze unieke en moderne praktijk!

Onze drive

Een aantrekkelijke lach :)

Het professionele team van orthodontiepraktijk Ortho Ouderijn doet er alles aan om voor elke patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke glimlach te creëren. Ons team is zeer actief om ervoor te zorgen dat we jou helpen naar de mooiste glimlach en dat je je altijd op jouw gemak voelt bij ons en dat we iedereen respecteren. Jong en oud, iedereen is welkom. Het mooiste aan ons vakgebied is om patiënten tijdens hun laatste afspraak met een perfect gebit de deur uit te zien gaan.

Ontmoet ons professionele team
tarieven en vergoedingen orthodontist
Teamwork makes the dream work

Meerdere praktijken, één missie

Samen met onze andere praktijken in Middelharnis (Ortho Flakkee) en Hellevoetsluis (Ortho Hellevoetsluis) hebben we één gezamenlijke missie: een aantrekkelijke glimlach creëren voor elke patiënt. Onze assistentes en orthodontisten werken in alle drie de praktijken nauw samen om ervoor te zorgen dat elke patiënt met een mooi gebit naar huis gaat.

Balie-team

Ontmoet jouw aanspreekpunt

Overweeg jij ook om een beugel te dragen? Hoewel er op onze locatie geen balie is, hebben we er wel een in Hellevoetsluis. Lisette, Daniëlle, Anja, Bartje en Roelfiena maken deel uit van ons fantastische balie-team van onze orthodontiepraktijk. Zij zijn jouw eerste aanspreekpunt voor al jouw vragen.