Onze manier van werken

Het professionele team van Ortho Ouderijn doet er alles aan om voor elke patiënt een gezond gebit en een aantrekkelijke glimlach te creëren. Het doel van een orthodontische behandeling is om de tanden goed op één lijn te krijgen en om het uiterlijk van het gebit te verbeteren. Lees hier alles over de werkwijze van onze orthodontist.

1. Intake

De eerste intake

Tijdens het eerste consult beoordeelt de orthodontist de stand, pasvorm en het uiterlijk van het gebit. Wij vragen om jouw medische gegevens en jouw tandheelkundige verwachtingen. Vervolgens bespreken we de mogelijkheden van orthodontische behandelingen met je. Ook ontvang je na het eerste bezoek een gedetailleerde kostenopgave.

  • Je eerste intake is volledig vrijblijvend
  • Controleer je verzekering voordat je naar je intake komt
Ik wil me inschrijven
2. Uitgebreid onderzoek

Een uitgebreid onderzoek

Meer uitgebreid onderzoek is nodig om kijken wat er precies mogelijk is. Tijdens het geplande onderzoek worden digitale röntgenfoto’s en lichtfoto’s van het gezicht en de mond gemaakt. Er worden ook mondscans gemaakt. Om deze foto’s thuis zelf te bekijken, kun je een online code aanvragen bij onze assistentes en onze iOrtho app downloaden. Heb je  hierna nog vragen? Vraag een gesprek aan bij onze assistentes!

3. de behandeling

De behandeling

De duur van de gehele behandeling hangt af van de te corrigeren afwijking, de groei en ontwikkeling van het gebit en niet te vergeten de medewerking van de patiënt. De behandeling duurt meestal één tot drie jaar. We zullen uiteraard proberen om de behandeling zo snel mogelijk af te ronden, maar het zal tijd kosten om een ​​stabiel eindresultaat te krijgen. De natuur bepaalt grotendeels de snelheid van tandbeweging.

Meer weten over de werkwijze van onze orthodontist?

Plan een intake